Başlığı Görüntüle
TeReNoVa » AŞK SEVGİ » AŞK SÖZLERİ
Aşka Dair En Güzel Sözler
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

16 Hafta Önce 02:17 ÖÖ
Kullanıcı Avatarı

Tesekkür : 25
Katılım Tarihi: 11.08.08
Tuttugu Takim:
nation

yukari #1
terenova 
:: Super Yönetici
.bu mesaji google da ara
  Aşka Dair En Güzel Sözler

Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğum en derin sevgi senin eserin,
Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin,
Ve kurduğum en güzel hayal sensin.

*Gül bahçesinde geçse de ömrüm ,
Senin üstüne gül koklamam gülüm!
Seni koklamak olsa da ölüm ,
İnan uğrunda ölmeye değersin gülüm

*Ne zaman tutsam ellerini,
Gözlerimin önünden mevsimler geçer.
Ne zaman gözlerin gözlerime değse
Samanyolundan bir yıldız düşer...

*Dünya unutursa dönmeyi,
Rüzgar unutursa esmeyi,
Aşıklar unutursa sevmeyi,
Belki o zaman unuturum seni

*Bir an buruk bir acı saplanırsa yüreğine,
gözlerin zamansız takılırsa,
kulakların zamansız deli gibi çınlarsa
bil ki bir yerlerde özlemişsindir

Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek,
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda,
Senin varolduğunu bilmek...

Eğer birgün bulusacağımız yere gelemezsem.
Dünyanın bütün renklerinden oluşan bir demet çiçek yaptır.
Çünkü beni senden ayıracak olan tek kuvvet,
Ölüm beni yakalamış demektir.

Sevmek seni seviyorum demek değil.....
Seni seviyorum derken titremektir..

Karlı bir çam ormanında nefes almak bahtiyarlığına benzer seni sevmek..

Yüzünü alıyorum elime yaşam budur ,
Bir gülün akşamı da budur
Seninle doğmak yeryüzüne her sabah
Ve silinmek seninle.

Sen yollara yürürsen , çiçekler de yürür,
şaşarım gülüşünün ardından güneş doğmazsa,
Bir çocuk kapıları kırıp kırlara koşmazsa,
Sen ufuk çizgisinin düşüncesiyle özgür,
Gülüşü ışık olupta yüzüme akan düş,
Sen uzak kıyıların adamı,
Sen benim yüreğimde açan gülsün..

Sevgilim yalan söylersem sana, kopsun ve mahrum kalsın dilim
Sana " SENİ SEVİYORUM" deme bahtiyarlığından sevgilim,
Yalan yazarsam sana kurusun ve mahkum kalsın elim ,okşayabilmek saadetinden seni
Sevgilim yalan söylerse sana gözlerim iki damla gözyaşı gibi avuçlarıma aksınlar
Ve göremesinler seni birdaha.

Bana geleceksen herşeyinle benim olarak gel.
Bir emanet gibi geldikten sonra,
Yanımda olmanın ne anlamı kalır ki

Seni Sen olduğun için değil ,
Seni bende bulduğum için seviyorum .

Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da...
Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de..
Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek.
Seni Seviyorum ya, iste o en büyük gerçek...

Özlemek güzel şeydir, özlüyorsa Özlenen
Beklemek güzel şeydir, gelecekse beklenen
Sevmek güzel şeydir, seviyorsa sevilen...

Benim sevgim, zaman ve uzaklıkla sınırlı değildir.
Zamanı kaldırınca aynı andayız.
Uzaklığı kaldırınca aynı yerdeyiz.
O zaman her an ve her yerde seninle birlikteyiz...

Aşk yaşanır anlatılmaz..

Kalbim seni unutacak kadar hainse,
Ellerim onu parçalayacak kadar asidir.

Sevdigini özgür bırak ,
Geri gelirse o senindir
Geri gelmezse, zaten hiç senin olmamıştır...

Eğer çölde açan bir çiçek olsan
Seni kurutmamak için hep ağlardım.
Gözyaşımda bir damla olsaydın,
Seni kaybetmemek için asla ağlamazdım.

16 Hafta Önce 02:25 ÖÖ
Kullanıcı Avatarı

Tesekkür : 2
Katılım Tarihi: 15.08.08
Tuttugu Takim:
nation

Uyarı seviyesi 0
yukari #2
filiz 
General Member :: Üye
RE: Aşka Dair En Güzel Sözler

bunlarda benden olsun

1.Gül bahçesinde geçse de ömrüm, inan senin üstüne gül koklamam gülüm,
Seni koklamak olsada ölüm, inan uğrunda ölmeye değer be gülüm

2.Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında

Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.

3.Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım...

4.Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana!

Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana

5.Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.

6.Birgün yağmura yakalanırsan benden kaçtığın gibi yağmurdan da kaç.

Çünkü bulutların arkasında kaybolan aşkı için ağlayan benim

7.Seni yıldızlara benzetiyorum, onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin.

Ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin

8.Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledir ki nerde imkansız varsa onu seçer.

9.Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder, büyükleri yüceltir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi.

10.Uyanınca uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten çıldırtan,hayatta sadece bir kez görülebilen harika bir rüyasın sen.

11.Bir gün sevgilim sordu aşk nedir diye... Biraz zaman istedim düşüneyim diye, ertesi gün gördüm onu bir başkası ile, kulağına fısıldadım aşk ızdıraptır diye

12.Seni dünler için sevmedim.dünler yaşanıp bitti. Seni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecek. Seni yarınlar için sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek

13.Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? Çünkü sen benim için daima teksin!

14.Ne seni unutmak için bir çabam var ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar... Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm ne de görmeye dayanacak kalbim var.

15.En güzel yarınlar senin olsun, sen buna layıksın ömrün mutluluklarla dolsun. Eğer gün gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlım canın sağolsun.

16.Bir deniz düşün susuz, bir insan düşün mutsuz, bir gece düşün uykusuz. bir yürek düşün sevgisiz, bir bahar düşün çiçeksiz, bir de beni düşün sensiz...

17.Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin...

18.Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi...

19.Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi. Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi. Bir insanın bir tanesi olmalı, tıpkı senin gibi.

20.Benim için insanlar ikiye ayrılır, sevdiklerim ve diğerleri. Sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır, çok sevdiklerim ve diğerleri. Çok sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır, SEN ve diğerleri..

21.Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

22.Sana ne demeliyim? Hayatım desem hayat kısa,güneşim desem güneş batıyor, çiçeği desem o da soluyor...Sana canım demeliyim çünkü bu can seninle yaşıyor!

23.Sana şarap vereceğim, iç ama sarhoş olma. Sana bir gül vereceğim, kokla ama soldurma. Sana kalbimi vereceğim, sev ama incitme!...

24.Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana!..

25.Günün ilk ışıkları sahile vurduğunda, martılar yalnızca ikimizin anlayacağı bir dille şunu fısıldar denizin kulağına: Seni çok özledim...

26.Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizliğe sevineceksin.. Ama şunu unutma ki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN!

27.Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.

28.Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir... Şimdi yanında değilim belki ama özlemim sevgim hep seninle... Seni seviyorum!

29.Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin.

30.Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır. Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgili bulmaktır...

31.Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...

32.Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM!

16 Hafta Önce 02:28 ÖÖ
Kullanıcı Avatarı

Tesekkür : 2
Katılım Tarihi: 15.08.08
Tuttugu Takim:
nation

Uyarı seviyesi 0
yukari #3
filiz 

33.Yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum..

34.Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım. Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak. Geriye acı ve güzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak..

35.Gecemin gündüzümden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yüz bin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gözlerinde ki sönmez ışık.

36.Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.

37.Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

38.Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

39.Sen güllere özenme güller sana özensin .Üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin,sevgi kadar masum sevilecek kadar ÖZELSİN

40.Yokluğuna dayandım,sensizde sabah oldu,sensizde mevsimler değişti,ama dudaklarımla gülsemde gözlerimle gülmeyi unuttum sayende.

41.Günesin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen o bilki yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir.

42.Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil günesin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım!

43.Hissedince sana vurulduğumu baharda kus olup uçasım gelir,bakınca o güzel gözlerine hasreti bir anda silesim gelir ama ne çare birtanem ne çare ne kus olup uçabilirim nede hasreti silebilirim ama inan bana birtanem inan seni bir ömür boyu sevebilirim...

44.Zannetme gözlerim sana bakmaktan bıkacak,Ölsem de ruhum hep seninle kalacak,kapanırken gözlerim yasama,inan ki son sözüm,SENI SEVIYORUM olacak.

45.Beni ateşlere at,bütün vücudum yansın,yalnız kalbimi bırak,orada bir tek sen varsın

46.Denizler sonsuzdur ama sevgim kadar değil, güneş ısıtır ama senin kadar değil, herkes seni sever ama benim kadar değil.

47.Ne zaman bir ressam kristalin yere düşüpte kırıldığı anda çıkardığı sesi çizebilirse, iste sana olan sevgim o zaman biter.

48.Biraz seni bilirler, biraz beni. Ama ne bilirler bu delinin seni ne çok sevdiğini.

49.Bazen en yüksek tepelerden ,uçsuz bucaksız denizlere, bırakmak istiyorum bedenimi sonra düşünüyorum,kalbimin tam ortasında sen varsın,ya sana birşey olursa?

50.Sen tanrıya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yas, tek düşüncem, hasretimsin. Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin. Sen her gece rüyama giren biricik sevgilimsin.

51.Sevgi tıpkı bir gül gibidir, rastgele tutarsan dikenleri batar, yapraklarını koparırsan duyguları akar, tutmasını bilirsen o gül sana tapar.

52.Ne yıldızları istiyorum gece yarılarıma, ne güneşi istiyorum karanlığıma, çok değil, seni istiyorum yalnızlığıma.

53.Gittin ama sanma ki yerin dolacak ve senden başka biri benim olacak. Ya bana senin gibi bir sevgili, ya sana benim kadar seven bulunacak.

54.Dileğim çok büyük okyanusta bir su damlası olmak, uçsuz bucaksız sahilde bir kum tanesi olmak, en önemlisi senin sevgilin olmak.

55.Senin için ağlarken gözümden düsen yaslar denize dökülseydi eğer, kumsala vuran dalgalar SENI SEVIYORUM yazardı

56.Sevmenin acı verdiğini ve her sevenin sevilmediğini bile bile, gene de seni seviyorum, belki beni seversin diye.

57.Günesin doğduğu da bir gerçek battığı da. Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de. Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum ya, iste en büyük gerçek

58.Benim seni sevdiğim kadar güneş gülü sevseydi o gül dört mevsim açardı

59.Yeşili severim ama gözlerinin rengini sevdiğim kadar değil, güneşi severim ama gülüşünü sevdiğim kadar değil, ağlamayı severim ama gülmeyi sevdiğim kadar değil, insanları severim ama seni sevdiğim kadar değil

60.İçimde bir tutku var o da sensin, dile gelse kalbim ne der bilir misin SEN BENIM HERSEYIMSIN...

61.Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an hiçbir şey seni sevmek gibi değil...

62.Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk gözbebeğin kadar yakın olsun. Umutların gerçek, gerçeklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun...

63.Gözleriyle gözlerine göz koyanın, gözlerimle gözlerini oyarım. Gözlerini gözlerden sakın, gözlerin gözlerime lazım.

64.Yıldız seç gökyüzünden,gözlerin gibi parlak,senin gibi güzel olsun,banada seç,parlaklığı önemli değil yeterki sana yakın olsun...

65.Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...

66.Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

67.Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!

68.Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

69.Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için?

70.Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!

71.Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamıyorum. Ama bir şeyi bil ki seni çok seviyorum

72.Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen hayatın cesaret veren mutluluk yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin.

73.Doğan her günün sabahında, içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak..

74.Allah gücü erkeğe, güzelliği kadına vermiş... Ne var ki her şeyi yenen güç, güzelliğe yenilmiş...

75.Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, akşam ayazında titrersen güneşi getiririm sana, eğer gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana...

11 Hafta Önce 09:22 ÖS
Kullanıcı Avatarı

COK CALISKANSIN

Tesekkür : 6
Katılım Tarihi: 21.10.08
Tuttugu Takim:
nation

Uyarı seviyesi 0
yukari #4
ARAPBABA COK CALISKANSIN

yüreğinize sağlık paylşım içn tşk

www.ibrahimerkal.forum.st

AŞK DİZELERE HAYAT VEREN BİR DUYGU İSE BEN O DİZELERİ YAŞATAN DUYGUSALIM....

Önceki Konu |
Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard 4.0 stable
fusionBoard SEO
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
AnyDVD & AnyDVD HD 6.4.8.9 Beta, Uydu Bulma Programı, hepsimiz film çekimlerine başlıyor, Tavuklu ve mantarlı pilav, Arclab Watermark Studio v1.0 Multilanguage, User Control 2008 v5.984, Cevşen-ül Kebir, Deniz ürünlü pazı sarması, Şimdi Soruyorum, Eski Türk Paraları, Advanced Uninstaller PRO 9.5.2, KURALLAR, WinRAR and RAR 3.80 release Türkce, ÇÖKERTME, Neden Çok Yaşa Denir, Denizin Dibinde Hatçem, Köpeğiniz için Pratik BilgiLer !, Hirens BootCD v9.6, Active Webcam v6.8 güvenlik kamerası olarak kullanmak istermisiniz., Annenin Gözyaşları, Luxor 4 Quest For The Afterlife v1.0-TAC-CM, SolSuite 2008 v8.10, Kadın (1996) şebnem albümleri, Babylon Pro v7.0.3.23 Türkçe Portable Version, Aşk için
reklam
Sayfa oluşturulma süresi: 0.44 saniye 565,823 Tekil Ziyaretçi