Başlığı Görüntüle
TeReNoVa » BİLGİSAYAR DÜNYASI » FLATCAST YARDIM COZUM
Otomatik-chat komutlari ve "flood" scripti
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

6 Hafta Önce 04:49 ÖS
Kullanıcı Avatarı

Tesekkür : 25
Katılım Tarihi: 11.08.08
Tuttugu Takim:
nation

yukari #1
terenova 
:: Super Yönetici
.bu mesaji google da ara
  Otomatik-chat komutlari ve "flood" scripti

Buyrun Flatcastin hazırlamış oldugu bir Script

Bu script sayesinde yayindaki DJ flatcast F5 sürümünde otomatik mesaj yolayabilir, misal hazirlamiş oldugu bir yazı ve/veya Smiley Resimleri..

yapmaniz gereken

ekteki "autochatter.rar" dosyasını indirin. rardaki autochatter.vbs ve smileys.fcsmi / hazırkod.fcsmi i cikardıktan sonra içindeki autochatter.vbs i BIRDEFA cift tıklayın daha sonra ordaki smileys.fcsmi veya benim ekledigim hazırkod.fcsmi çift tıklayarak radyonuzda hazır mesajı yollayabilirsiniz.

bu *.fcsmi normal editor ile "notpad" ile açabilir ve kendiniz mesaj veya smileys ekliye bilirsiniz

NOT: bu script tek F5 sürümünde çalışıyor ve TEK yayındaki DJ yapabilir!

bu scriptin asıl kaynağı
Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... Üye Ol
Chatteki Görünümü

Buyrun sizlere benden bir kactane hazır smiley resim kodları

alıntı:flatcast-paylasim.com

Önceki Konu |
Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard 4.0 stable
fusionBoard SEO
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
E VİTAMİNİ ADET SANCISINI AZALTIYOR, 25 templates for DLE (6.0 and 7.0), FIFA 2009 - Reloaded | PC [FULL!], Azim Arapça Eğitim Seti(14cd), Zeytinli rulo, Text to Speech Maker 1.6.7, Saç Bakımı ve Kellik, hayalimsin..., Boncuklu Oya Örneği, Aşk için, SENİ NASIL SEVDİĞİMİ BİLİYORMUSUN ?, Seninde Dolgun Dudakların Olsun İstiyorsan, ERKEKLERİN SEKS'TE DÜŞTÜKLERİ HATALAR, Aşk Mesajları istemediğin kadar, Tavşanlı battaniye, İsimlerin Baş Harflerine Göre Astroloji-Burçlar-Karakterler, AD Stream Recorder v2.6.5, Duygusal nick, Panorado v3.3.1.204, Samsung E250 & L760 Cep Oyunları, Aslı : Ölüm Kapımı Çalmasa da sözleri, PARTİZAN-FENERBAHCE, Bir Papağanın Yumurtadan Çıkışı Ve Gelişimi, Pratik Selülit Çözümleri, AnyDVD & AnyDVD HD 6.4.8.9 Beta
reklam
Sayfa oluşturulma süresi: 0.19 saniye 565,840 Tekil Ziyaretçi